01. Kockázatelemzés

Az agráriumban jelentős értékek kiemelt kockázat mellett kerülnek tárolásra a telephelyeken. Sok gazdálkodó nem is gondolja, mennyi külső és belső veszély leselkedik cégére.
Mivel Ön a termelésre kell, hogy koncentráljon és a saját üzletágában van nagy szaktudása, nem várható el, hogy a biztonsági és hatékonysági kockázatokat egyedül mérlegelje. A kapcsolatfelvételt követően javasoljuk egy teljes kockázat feltáró audit elvégzését szakembereink segítségével, melyen megismerjük a cég működését, és tapasztalatainkra valamint az Önök igényeire és információira támaszkodva feltárjuk azokat a réseket, ahol veszteséget előzhetünk meg megfelelő biztonsági intézkedések megtételével és megoldások szállításával. Ezen kívül azt is vizsgáljuk, hogy hogyan növelhetjük hatékonyságukat, illetve hogyan optimalizálhatjuk az így kapott információk feldolgozását. Az audit elvégzését követően részletes javaslatokat teszünk a megoldásokra és ajánlatot tudunk készíteni a szükséges rendszerek kiépítésére és üzemeltetésére, nagy figyelmet fordítva a megtérülésre.

Érdekel

02. Rendszertervezés

Nem az Ön feladata, hogy ismerje a legfrissebb technológiákat és lehetőségeket. Ön csak sorolja az igényeket, a megvalósítás a mi feladatunk! Felmérést követően részletesen megvizsgáljuk a megvalósítási lehetőségeket, és a legmegfelelőbbet javasoljuk.

Új rendszerek tervezése, igények felmérése:

Felmérést követően részletesen megvizsgáljuk a megvalósítási lehetőségeket, és a legmegfelelőbbet javasoljuk. Mi a tervezésnél, az igények egyeztetésekor ismertetjük a legkorszerűbb technológiákat, és több lehetőséget ajánlunk, mindegyiket részletesen bemutatva. Nagy tapasztalattal, minden műszaki, biztonságtechnikai és felhasználási buktatót figyelembe veszünk.

Meglévő rendszerek felülvizsgálata, szaktanácsadás

Már meglévő rendszerek bővítésében is szívesen segítünk, illetve szakmai szemmel megvizsgálva, a legjobb ár/érték arányú megoldásokat kínálva vizsgáljuk felül azok jelenlegi működését.

Folyamatos megrendelői egyeztetés

A rendszerek tervezésénél mindig az az első szempont, hogy Ön, mint leendő felhasználó és tulajdonos a legnagyobb elégedettséggel használja megoldásainkat a saját igényeire szabva. Ezért folyamatos kapcsolattartást biztosítunk már a műszaki tervezési fázisban is.

03. Kivitelezés

A rendszerek megvalósítása a legnagyobb kihívás számunkra, mivel ügyfelünk maradéktalan elégedettsége a cél. A kivitelezést követően tapasztalhatja meg, hogy a korábbi egyeztetések alkalmával tett ígéretek valósággá válnak, és ennek érdekében a lehető legnagyobb gondossággal végezzük a telepítést.

Telepítés

Kollégáinkat rendszeresen képezve, a legmagasabb szintű igényességgel végezzük a rendszerek telepítését. Az esetlegesen felmerülő problémákat és változásokat mindig rugalmasan és kreatívan kezeljük

Kapcsolódó munkafolyamatok megszervezése

Néhány rendszer megvalósításakor olyan feladatok is szükségesek, melyek nem kapcsolódnak közvetlenül tevékenységünkhöz. Ilyen lehet például oszlopok, acélszerkezetek készítése és telepítése, vagy például az erősáramú tápellátás kiépítése. Megrendelőnkkel egyeztetve képesek vagyunk ezeket a feladatokat is megszervezni, így “kulcsra kész” megoldásokat tudunk nyújtani.

04. Üzemeltetés

Sikerünk kulcsa, hogy a kész rendszerek átadása után sem hagyjuk magukra ügyfeleinket. Rendszereink összetettsége igényli a professzionális háttértámogatást, és ebben maximálisan ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Tervszerű karbantartás

Rendszereinkhez ajánljuk a használat sajátosságait figyelembe véve az időszakos karbantartást. Ezzel jelentősen lecsökkentjük a hibalehetőségeket és a működés kiesés esélyét, a garancia időn túl is.

Szervíz szolgáltatások

Egy esetleges meghibásodás esetén a lehető leggyorsabban és leg felkészültebben vonulunk ki, és hárítjuk el a hibát legyen szó akár garanciális feladatról, akár eseti javításról.

Oktatások, felhasználói továbbképzések

A legjobb rendszer sem ér sokat, ha azt nem tudják megfelelően használni. Rendszereinket minden esetben oktatással adjuk át, és ezt akár időszakosan meg is ismételjük, ha szükséges (pl. új kolléga érkezése esetén). A felhasználói oktatáson túl igény szerint segítünk abban is, hogy professzionális biztonságtechnikai és agrárinformatikai ismeretekkel rendelkező kolléga is dolgozzon Önöknél, aki képes összefogni rendszereit, így Ön még hatékonyabban gyűjthet információkat a rendszerek segítségével.