Rólunk

Mi az AgrárSecurity?

Az AgrárSecurity célja, hogy ügyfeleink igényeit megismerve összefoglaljunk minden olyan megoldást és technológiát, melyek célja a veszteség megelőzése és a hatékonyság növelése. A brand alapítója a Senit Kft, mely évtizedes szakmai tapasztalatával és az AgrárSecurity kezdeményezéshez kapcsolódó partner hálózatának segítségével az összes biztonságtechnikai és agrárinformatikai problémára megoldást kínál.

A kezdetek:

A Senit Kft 2005 óta nyújt megoldást ügyfeleinek gyengeáramú és biztonságtechnikai rendszerek tervezésében, kivitelezésében és karbantartásában. Első mezőgazdasági projektünk 2013 őszén valósult meg, itt szereztük első tapasztalatainkat a nagyméretű gazdaságok sajátosságairól. Örömmel vettük tudomásul, hogy rendszereinket milyen sokrétűen tudják alkalmazni ebben az iparágban is és milyen jelentős megtakarításokat tudnak elérni velük. A projektet követően célzottan az agrárium szereplőire szabott megoldásokat kerestünk, és várakozáson felüli sikereket értünk el. Számos nagy gazdaság telephelyén telepítettük biztonsági és folyamat felügyeleti rendszereinket, közülük többen azóta bővítési beruházásokat is kértek.

Miért az AgrárSecurity?

A mezőgazdaság sajátossága hogy a telephelyek és a termőföldek nagy, szabálytalanul tagolt területeken helyezkednek el. Korábbi nagyméretű ipari projektjeinknek köszönhetően nagy tapasztalatot szereztünk az ilyen körülmények esetén használatos rendszerek tervezésében és azok üzembiztos megvalósításában. Tapasztalatokat gyűjtöttünk az agrárium speciális igényeiről és az egyes ágazatokban megbízhatóan üzemelő eszközöket is megtaláltuk. Ez a tudás kiemel bennünket az általános biztonságtechnikai cégek közül, mi mondtuk ki először az „agrárbiztonság” fogalmát, mely azon speciális megoldások összessége, ami a gazdálkodók igényeinek maximális kiszolgálásához szükséges.

A rendszer

Az AgrárSecurity megoldásai minden esetben egy rendszert jelentenek, mely arra törekszik, hogy felhasználója minél hatékonyabban és integráltabban tudja ellátni az ellenőrzés folyamatát értékei, cége és területe felett.