Referenciáink

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (Budapest)

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2014-ben készült Fehérvári úti épületében cégünk végezte a több, mint 20 db kamerából álló Intellio intelligens IP kamerarendszer, a beléptető rendszer és a behatolás jelző  tervezését és telepítését.

Gödöllői Tangazdaság Zrt. (Nagygombos/Kartal)

A Gödöllői Tangazdaság Zrt Nagygombosi telephelyén közel 30 db kamerából álló Intellio intelligens IP kamerás megfigyelő rendszert telepítettünk. A rendszer célja a klasszikus behatolás védelmi és biztonságtechnikai feladatokon túl az alkalmazotti kontroll növelése, melyet a nagy felbontású kamerákkal maradéktalanul ellát.

Lajta-Hanság Zrt. (Mosonszolnok)

Mosonszolnokon a Lajta Hanság Zrt három telepén üzemel Hikvision IP kamerás megfigyelő rendszerünk. A korszerű tehenészeti telep mellett az üszőtelep, valamint a mellette lévő gépműhely és gépudvar védelmét összesen több, mint 30db nagyfelbontású kamera látja el. A biztonságtechnikai megfigyelésen túl fontos szerepet kap a belső folyamatok ellenőrzése.

Kisalföldi Mezőgazdasági Zrt. (Nagyszentjános, Kapuvár, Rétalap)

A Kisalföldi Mezőgazdasági Zrt. kezdetben három telephelyén telepítettünk Intellio intelligens IP kamerás megfigyelő rendszert. A rendszerek célja a biztonságtechnikai védelmen és a belépési kontroll megvalósításán túl az egyes technológiák helyes elvégzésének ellenőrzése volt. Miután a kapuvári, a rétalapi és az egyik nagyszentjánosi telephelyen létesített megoldással elégedettek voltak, megbízást kaptunk a feldolgozó üzemük és a mögötte található tehenészeti telep rendszereinek kiépítésére is. A Kisalföldi Zrt. korszerű IT infrastruktúra segítségével több, mint 60 db kamerát üzemeltet.

Hortobágyi Halgazdaság (Hortobágy)

A Hortobágyi halgazdaság halkitermeléssel foglalkozó üzletágánál komoly problémát jelentett a hallopás. Nagy felbontású IP kamerákat telepítettünk, mely segítségével kiválóan azonosíthatók a tavaknál történő folyamatok. Kihívást jelentett az infrastruktúra hiánya, de a mobil internet megoldásnak hála távolról is elérhető a rendszer.

Olasz-Kustár Farmer Kft. (Nagykőrös)

Az Olasz-Kustár Kft Nagykőröstől kb. 8 km-re üzemeltet két telephelyet egymás mellett. Az egyik telephely szántóföldi növénytermesztés kiszolgálására készült, a másik telephely tevékenysége a tejelő szarvasmarha tartás és egy új, korszerű fejőház üzemeltetése. A két telep közös, összesen 40db kamerából álló Intellio IP kamerás megfigyelő rendszert használ, mely a lehető legmagasabb biztonságtechnikai védelemmel látja el a nagy és tagolt területet, illetve segít a technológiai folyamatok ellenőrzésében. A telephelyeken ezen kívül Cryptex munkaidő nyilvántartó rendszert is telepítettünk, mely segítségével könnyebbé vált a szerteágazó munkaidők adminisztrációja.

Csákvári Zrt. (Csákvár)

A Csákvári Zrt. Csákváron, a Berényi úti központi telephelyén, illetve Móricz-Major telephelyeken bízott meg minket Intellio intelligens IP kamera rendszer telepítésével. A rendszert több ütemben bővítették, és olyan innovatív megoldásokat is bevezettünk, mint például a mobil üzemanyagkút megfigyelése.

Dunakeszi Hűtőház Kft. (Dunakeszi)

A Dunakeszin található hűtőházban rendkívül magas a tehergépjármű forgalom, és különösen nagy érték kerül tárolásra. Közel 40db Intellio intelligens IP kamerából álló rendszerünk segítségével végzik a vagyonvédelmi és egyéb folyamatok ellenőrzését.

Árpád Kft. (Kőröstetétlen)

Kőröstetétlenen 2db telephelyen és a központi irodában telepítettünk Intellio intelligens IP kamera rendszert. A rendszer célja a költséges élő erős védelem kiváltása, a magasabb szintű vagyonvédelem és a belső folyamatok megfigyelése volt. A rendszerek saját telepítésű mikrohullámú hálózaton keresztül kommunikálnak, mely a települést teljesen áthidalja.

Gyomvadász Kft. (Tiszadob)

Tiszadobon először 2014 tavaszán telepítettünk egy kisebb méretű, főként terménytároló telephelyre 8 kamerából álló Hikvision IP kamerás megfigyelő rendszert, majd ügyfelünk 2015 elején újabb feladattal bízott meg minket, mikor is egy 13 db, szintén Hikvision kamerából álló, magas felbontású megfigyelő rendszert telepítettünk egy másik telephelyén.

Takács István ev. (Mezőtúr)

Takács István növényvédelmi tanácsadással és növényvédőszerek forgalmazásával foglalkozó vállalkozó. Magánházában építettünk ki Hikvision kamerás megfigyelő rendszert, illetve korszetű, IP kapcsolatra is képes Paradox behatolás jelző rendszert. Mivel a ház a rendszer telepítése előtt nem sokkal lett felújítva, a sok fúrást-faragást elkerülendő rádiós átvitellel működő hálózat került kiépítésre.

Csákvári Mezőgazdasági Szövetkezet (Csákvár)

Csákváron egy elavult és megbízhatatlanul működő analóg megfigyelő rendszert cseréltünk le korszerű, Hikvision IP kamerás megfigyelő rendszerre. Az első ütemet követően további kamerákat is telepítettünk, így összességében már több, mint 10 kamera látja el a száritó telep és a major védelmét. Ügyfelünk elégedettségét és a partnerkapcsolat minőségét jelzi, hogy a telepítés óta más több stratégiai együttműködésben és új technológiák tesztelésében is segítségünkre volt.

Terra D.H. Mezőgazdasági Kft. (Árpádhalom)

Az Árpádhalom közelében lévő, főleg gépműhely funkciót ellátó telephelyen egy „megörökölt”, elavult és működésképtelen megfigyelő rendszert cseréltünk Hikvision kamerás megfigyelő rendszerre.

Nyugati Kapu TKSZSZ. (Levél)

Az országban egyedülálló Jersey szarvasmarhákkal foglalkozó tehenészeti telepen Intellio IP kamerás megfigyelő rendszerrel valósítottuk meg a technológiai kontrollt, a biztonságtechnikai megfigyelést, illetve az állatok viselkedését is nyomon követhetik.

Galga-Agrár Kft. (Galgahévíz)

Galgahévízen először 2014 őszén egy vendéghorgásztatással foglalkozó halastavon telepítettünk Hikvision kamerás megfigyelő rendszert. A telepített Speed-dome kamera segítségével akár a 400 méterre fekvő túlparton is azonosítani lehet a horgászokat és az általuk végzett folyamatokat. A tavon egy elektromos Ditec sorompót is telepítettünk a korszerű járműbeléptetés céljából. 2015 elején a Galga-Agrár Kft galgahévízi terményszárító, tároló és gépműhely telepén is megbízást kaptunk egy nagyméretű Hikvision IP kamera rendszer telepítésére, megvalósítva ezzel a lehető legnagyobb biztonságtechnikai védelmet és növelve a folyamatok ellenőrzését.

Nagy Ferenc ev. (Sülysáp)

Sülysápon 2014 őszén két ütemben telepítettünk nagy felbontású Hikvision IP kamerás megfigyelő rendszert. A jelentős méretű telephelyen kezdetben a kieső részen található szarvasmarha telepet védtük meg, majd ezt bővítve a terményszárítással, tárolással foglalkozó és szociális épületekkel ellátott teleprészre telepítettünk összesen közel 30db kamerát.

MC Borászati Kft. (Budapest)

A borászati kellékanyagok forgalmazásával foglalkozó cég új telephelyet vásárolt, mely teljes átépítést igényelt. Cégünk végezte az ehhez kapcsolódó összes gyengeáramú munkálat megvalósítását, azaz a kamerás megfigyelés, behatolás védelem, informatika és egyéb kommunikációs megoldások telepítését.

Pankotai Agrár Rt. (Szentes)

A Pankotai Agrár Rt. keverő telepén fejlett, Full-HD felbontású Hikvision kamerarendszert telepítettünk, szentesi központi irodájukba pedig a  beléptető és behatolás jelző rendszert fejlesztettük.

Sződi Agrárszövetkezet (Sződ)

A Sződi Agrárszövetkezet telephelyén nagy felbontású, Hikvision IP kamerás megfigyelő rendszerrel látjuk el a területek védelmét. A pozitív tapasztalatoknak köszönhetően a rendszert 2015 őszén tervezik bővíteni.

Kun-Farm Kft. (Kiskunlacháza)

A Kun-Farm Kft. telephelyén 17 kamerából álló Hikvision kamerás megfigyelő rendszert telepítettünk, mely a teljes telephely vagyonvédelmét ellátja.

Töltéstavai MGRT (Töltéstava)

Töltéstava és Pázmándfalu településeken a cég sertéstartó telepein Intellio intelligens kamera rendszer került kialakításra. A rendszer célja a telephely folyamatainak magas szintű ellenőrzése.