Vizuális kontroll

Az egyik legjobb megoldás a veszteség megelőzésére és a hatékonyság növelésére a fejlett, nagy felbontású kamerás megfigyelő rendszer. Biztonságtechnikai szempontból ezek segítik az azonosítást, és komoly megelőző (elriasztó) erővel bírnak. A hatékonyság növelése az Ön személyes szakmai tapasztalataira alapozva valósul meg, mivel saját szemével követheti nyomon a dolgozói által végzett folyamatokat. Az AgrárSecurity korszerű fixen telepített és mobil megfigyelő megoldásokat kínál Önnek.

Bővebben

Azonosítás, belső kontroll

A hatékonyság növelésénél a legfontosabb feladat a belső folyamatok, a dolgozók munkájának ellenőrzése. A munkabérek, a dolgozók által kezelt eszközök értéke és az általuk üzemeltetett berendezések amortizációja és üzemanyag fogyasztása jelentős költség, nem beszélve az ártó szándékú belső és külső folyamatok megakadályozásáról. Fontos tudnunk, hogy melyik dolgozónk mikor merre tevékenykedik, illetve a külső látogatók jogosan tartózkodnak-e telephelyünkön.

Bővebben

Mezőgazdasági Erőforrás Felügyelet

Bárhol is jár, a Mezőgazdasági Erőforrás Felügyelet segít abban, hogy a cégében történő folyamatokról azonnal, valós időben kapjon tájékoztatást. Legyen szó épületek és gépészetek felügyeletéről, dolgozói személyi felügyeletéről , járműkövetésről  vagy az állatállomány egyedeinek nyomon követéséről, rendszereink segítségével minden adat naplózásra kerül, és az Ön által prioritásként megjelölt események riasztást generálnak.

Bővebben

Területvédelem

Külterületen és telephelyünkön tárolt értékeink jelentős veszélynek vannak kitéve, melyet illetéktelen behatolók jelentenek. Fontos, hogy minden behatolásról tudomást szerezzünk és a védelmi rendszert magas szintű biztonságtechnikai megoldásokkal valósítsuk meg. Az AgrárSecurity tapasztalata garancia értékei szakszerű védelmére.

Meteorológiai megoldás

A mezőgazdaságban – kiemelten a zöldség és gyümölcstermesztés területén – az egyik legnagyobb veszélyt a kiszámíthatatlan időjárás jelenti. Egy-egy váratlan éjszakai fagy, vagy kimaradó csapadék nagy mennyiségű terményt tehet tönkre, komoly károkat okozva ezzel. Az AgrárSecurity segít abban, hogy ezt a bizonytalanságot a gazdálkodók minimalizálni tudják. Partnerünk, az UBIMET professzionális meteorológiai előrejelző szolgáltatást biztosít.

Szociális létesítmények

Sok gazdálkodó szervezet rendelkezik külön iroda épületekkel, valamint a telephelyeken szociális egységekkel. Ezek korszerűsítése jelentősen javítja a munkahelyi környezetet, így az alkalmazottak morálját, cégünk megjelenését és megítélését, valamint hatékonyságát. Legyen szó a tárgyalók felszereléséről, fejlett kommunikációs vagy általános informatikai megoldásokról, illetve az élet és vagyonbiztonságot növelő tűzjelző rendszerekről, az AgrárSecurity segít ezek megvalósításában.