was successfully added to your cart.

Mobil megfigyelés – bárhol, bármikor

By 2015-09-19Esettanulmány
senit-mobil

A mezőgazdaságban sok esetben előfordul, hogy komoly értékeket kell kihelyeznünk külterületre. Ez lehet nagy értékű öntözőgép, pótkocsiban tárolt gázolaj, gépalkatrész, vagy más nagyértékű anyag. Nem elég tehát a telephelyünk védelme, mivel ezek az értékek amint „kiléptek a kapun”, jelentős veszélynek vannak kitéve.
Korábban csak aránytalanul drágán, kezdetleges megoldásokkal lehetett védeni a külterületeket. Hála azonban az IP technológia és a napelemek fejlődésének, ma már költséghatékony, ráadásul mobil megoldások léteznek a problémára.

Néhány ötlet a felhasználásra

Lineár öntözők megfigyelése

Az öntözők több száz méteres hossza és munkaterülete kiváló lehetőség a tolvajoknak a rajta található alkatrészek, berendezések eltulajdonítására. Ezen felül az esetleges üzemzavarokról sem mindig kap időben tájékoztatást a kezelő személyzet. Nagy felbontású IP kamerákkal akár 100m-es szakaszokat is beláthatunk, a kamera képek pedig fejlett antenna hálózattal akár élőben is megjelenhetnek irodánkban.

Mobil üzemanyagkút

A gázolaj az egyik legveszélyeztetettebb anyag eltulajdonítás szempontjából, és hiánya a munkafolyamatokat is megakasztja. Idénymunkák alkalmával sokszor mégis elkerülhetetlen, hogy nagy mennyiségben szállítsuk külterületre az üzemanyagot. Ma már lehetőség van arra, hogy a pótkocsin kamera figyelje a folyamatokat, mely helyben rögzít, majd a telepre visszatérve automatikusan letölti a képeket a telep központi video rendszerére.

Mobil megfigyelés

A napelemes tápellátás és a helyi adattárolás, vagy közvetlen adattovábbítás lehetővé teszi, hogy kameráinkból „mobil készletet” állítsunk össze, mely időszakosan végez munkát egy-egy kiemelt területen, vagy például idénymunkásokat felügyel.

Amennyiben Ön is szeretné kiterjeszteni szemét telephelyen túli területeire, keresse kereskedelmi képviselőnket!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com