was successfully added to your cart.

DSCF0103

Jákon megfigyelőrendszert telepített az AgrárSecurity.

Az AgrárSecurity 2016 januárjában kezdte meg együttműködést a Magyartarka Tenyésztők Egyesületével.A közös munka célja, hogy az egyesület tagjai is megismerjék tevékenységünket és kontroll rendszereink alkalmazásával növeljék telephelyeik biztonságát és hatékonyságát. Az első lépés az egyesület üzemeltetésébe tartozó, Jákon található tenyészbika telephely IP kamera rendszerrel történő felszerelése volt. A kamera rendszer célja az általános vagyonvédelmi funkciókon túl az, hogy az istállóban található boxokat is megfigyelés alá vonhassák. Kiépítettünk egy olyan informatikai hálózatot, amely az istálló különböző pontjain lehetővé teszik mobil kamerák telepítését. Ezek idényszerűen üzemelnek, attól függően, hogy mennyi állat van aktuálisan az istállóban és hol helyezkednek el. A kameraképek  interneten keresztül is elérhetőek a jogosultak számára, saját számítógépükön, vagy akár okostelefonon is követhetik az eseményeket. A technika hatására, az egyesület több száz kilométerre lévő Bonyhádi központjából is láthatják a Jáki történéseket. 

Magyar Tarka

Dr. Füller Imre, az egyesület ügyvezetője így nyilatkozott a rendszer üzemeltetési tapasztalatairól:

„Régóta terveztük kamera rendszer kiépítését a tenyészbika telepen, viszont az AgrárSecurity mutatott rá, hogy a vagyonvédelmen kívül ezek a korszerű IP alapú rendszerek másra is használhatóak. A napi munkavégzést és a hatékonyságot közvetlenül segíti, hogy telepvezető kollégáim bárhol, bármikor élőképet láthatnak. A mobil kamera alkalmazásával az állatok viselkedése is megfigyelhető, valamint a hálózat alkalmas lehet későbbi bővítésekre is, mint például az automatikus szellőzés vezérlés és felügyelet, vagy a világítás automatizálása. Ezekkel is jelentős költségcsökkentés érhető el.”

A rendszer használati tapasztalatait jól mutatja, hogy egy második istálló felújítása kapcsán a közeljövőben a hálózat bővítése is a tervek között szerepel.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és kíváncsi, hogy  az ön telephelyén hogyan lehetne a megfigyelő és kontroll rendszereinket hasznosítani, keressen elérhetőségeinken.

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com