was successfully added to your cart.

Támogatott kontroll – AgrárSecurity megoldások az ÁTK pályázatokban!

By 2016-04-01Pályázatok
pipi

2016. március 25-én megjelentek a Vidékfejlesztési Program állattartó telepek korszerűsítését támogató pályázati felhívásai. Ennek keretében az általános VP2-4.1.1.1-16 pályázat mellett a sertés, a szarvasmarha, a juh és kecsketartó, valamint a baromfitartó telepek részére készült speciális felhívás is megjelent.

A kiírt pályázatokban a támogatható tevékenységek között olyan infrastrukturális fejlesztések is elszámolhatók kapcsolt beruházásként, melyek célja a vagyonvédelem. Az ilyen irányú fejlesztésekre meghatározott támogatási keret  mértéke a projekt 15%-a, vagy nettó 5 millió Ft!

Az AgrárSecurity rendszerei természetesen nem csak a vagyonvédelmet, hanem az átfogó kontrol megvalósítását tűzik ki célul, mely nagyban segíti a mindennapi munkavégzést, ezáltal a versenyképességet és a hatékonyságot. Ezáltal olyan agrárinformatikai megoldásokat szállítunk, melyek a felhívás 3.1.2 pontja szerint megfelelnek az „egyedi termelés ellenőrzési és egyedi teljesítményvizsgálati” rendszereknek. Ezeket a pályázat szintén kapcsolt beruházásként támogatja.

Amennyiben eddig habozott telephelye biztonsági vagy kontroll rendszereinek fejlesztésén, itt az alkalom! Az AgrárSecurity rendszerei – ügyfeleink beszámolója alapján – átlagosan 3-6 hónap alatt térülnek meg, hiszen nagymértékű ismert vagy lappangó veszteséget előznek meg és a működés hatékonyságát is növelik. Most azonban akár nettó 5.000.000,- Ft támogatást is kaphat a megvalósításra, így a megtérülés még ennél is gyorsabb lehet, a befektetés pedig gyakorlatilag kockázatmentes.

Ne szalassza el a lehetőséget, hívja kereskedelmi képviselőnket és tegye meg az első lépést telephelye ellenőrzése felé!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com