was successfully added to your cart.

borászati pályázathoz kép

“Megjelent a borászatok termékfejlesztését és erőforrás-hatékonyságát támogató felhívás.”

 

“Magyarország Kormányának felhívása a mezőgazdasági termelők, valamint a mezőgazdasági termelőnek nem minősülő mikro- és kisvállalkozások számára a borászati fejlesztéseik megvalósítása érdekében. A támogatással a gazdálkodók olyan fejlesztéseket végezhetnek el, amelyek hozzásegítik őket tevékenységük gazdaságos folytatásához, a saját, illetve az alkalmazotti foglalkoztatás fenntartásához, a bortermelés versenyképességének javításához.

A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a mezőgazdasági üzemek versenyképességének javítását, az erőforrás-felhasználás hatékonyságának növelését, a környezetvédelmi szempontok fokozottabb figyelembe vételét, különös tekintettel a megújuló erőforrások használatára, ezáltal az elavult technológiai módszerek fejlesztését és ezen intézkedések mentén új munkahelyek teremtését. A cél elérését a Kormány a mezőgazdasági termelők, valamint a mezőgazdasági termelőnek nem minősülő mikro- és kisvállalkozások együttműködésével tervezi megvalósítani a jelen felhívásban foglalt feltételek mentén.

Az együttműködés keretében a Kormány vállalja, hogy:

  • a felhívás feltételeinek megfelelő projekteket maximum 200 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig;
  • az előleggel kapcsolatos feltételeknek megfelelő támogatott projekteknek a megítélt támogatási összeg legfeljebb 50 %-ának megfelelő előleget biztosít.

A támogatási kérelmet benyújtó szervezetek az együttműködés keretében vállalják, hogy:

  • projektjük megvalósításával hozzájárulnak a Partnerségi Megállapodásban foglalt környezetvédelmi célok eléréséhez;
  • a kapott támogatáson felül önerőből finanszírozzák a projektet.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása elnevezésű VP3-4.2.2-16 azonosító számú felhívás elérhető IDE kattintva.

A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 40 milliárd Ft.

A támogatási kérelmek benyújtására 2016. szeptember 12. napjától 2018. szeptember 11. napjáig van lehetőség.”

Forrás: Vinport.hu

Cégünk OKOSFARM ágazata külön az erre a kiírásra készített szolgáltatási csomaggal támogatja a borászokat a hatékony munkavégzésben, valamint igény esetén pályázati anyag elkészítésében is tudunk segítséget nyújtani.

Bővebb információ: Papp Zsolt: 70/932-55-49

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com