was successfully added to your cart.

líneár öntözőrendszer okosan jav

Szabad utat kapott az új öntözésfejlesztési pályázat

“Augusztus 1-től jelentkezni a módosult Vidékfejlesztési Programban a mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztésére kiírt pályázatra.  A Miniszterelnökség korábban közölte: a módosítás eredményeként lehetővé válik például a 12 évesnél idősebb gyümölcstermő ültetvények öntözésfejlesztése, változnak a meliorált utak kialakításával kapcsolatos feltételek, egyszerűbbé válnak az engedélyezési eljárásra vonatkozó előírások.

Reilingen, Gyep, Mezőgazdasági, Öntözés, Zöld

Az öntözésfejlesztési pályázaton mintegy 49,5 milliárd forint áll rendelkezésre, a mezőgazdasági termelés biztonsága és a klímaváltozáshoz való alkalmazkodása érdekében egyebek között a vízvisszatartás, a vízkészletekkel való fenntartható gazdálkodás, a takarékos öntözési technológiák elterjesztésének támogatására.  Egyéni beruházás esetén 500 millió forint, kollektív esetén 1 milliárd forint a vissza nem térítendő támogatás felső határa. ”

Forrás: MTI 

A biztonságos szabadföldi öntözés, már napelemes kamerával is megvalósítható! Kérjen tájékoztatást és ajánlatot  kollégáinktól: 70/932-55-49-es számon

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com