was successfully added to your cart.

Magyartarka szakmai napon voltunk!

By 2016-06-17Blog
DSCF0129

2016.06.16.-án az Agrársecurity Őriszentpéteren járt!

A Magyartarka Egyesület pártoló tagjai, közöttük a Senit Kft Agrársecurity ágazata is meghívást kapott a 2016. 06. 16.-án megrendezésre kerülő szakmai napra.

A szakmai nap keretében megbeszélésre került az elmúlt időszak eseménysorozata, a legújabb hírek és a nehéz gazdasági helyzet a szarvasmarha tenyésztésben. A tejár kedvezőtlen alakulását minden tenyésztő megérzi és erre valós megoldást keresnek.  A Magyartarka fajta jellegzetességeit

kitárgyalva az előnyök között elhangzott az egyik kiemelkedően fontos környezeti változásokhoz való kiváló alkalmazkodása a fajtának.

Németh Zsolt államtitkár bemutatta a magyartarka szarvasmarha-kihelyezési programját, mely nagy érdeklődéssel figyeltek az egyesület tagjai. Rácz Károly elnök úr törekvései, hogy egy nagy összetartó csapat lehessen az egyesület, úgy érezzük nyitott fülekre talált. Dr Füller Imre az MTE ügyvezetője minden hozzáfordulóval szívesen beszélt, hasznos tanácsokat adva az adódó kérdésekben. Őriszentpéter polgármestere kihangsúlyozta, hogy milyen nagy jelentőségű a településnek a Magyartarka jelenléte.

Az előadások és szemlék között lehetőséget kapott az Agrársecurity is a bemutatkozásra, melyet Papp Zsolt kereskedelmi képviselőnk prezentált. Az érdeklődők kíváncsian hallgatták és nézték a tájékoztatót.

Sok kérdés merült fel az elhangzottakkal kapcsolatban, melyre kollégáink szívesen válaszoltak. Több már meglévő partnerünk is beszámolt a tapasztalatairól, melyek jóleső érzéssel és büszkeséggel töltöttek le bennünket. Igaz az ágazat nem az aranykorát éli, de még így is sokan keresték a lehetőséget, hogy a szolgáltatásainkat igénybe vehessék. Ilyenkor igazán minden megtakarítható forint számít, melyekhez a cégünk kamera és egyéb szarvasmarha ágazat figyelőrendszerei nagyszerű támogatást adnak.

Reméljük még több  Magyartarka egyesületi tagot is köszönthetünk ügyfeleink között.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com