was successfully added to your cart.

letöltés

Kimerültek a keretek!

A márciusban megjelent 70 milliárdos keretösszegű öt EU-s felhívásból a baromfitartó, a sertéstartó és a szarvasmarhatartó telepek korszerűsítése pályázatokat felfüggesztik – olvashatjuk a hivatalos pályázati portálon megjelent közleményekben. A juh és kecske, illetve az állattartó telepek korszerűsítése pályázatok még nyitva állnak a mezőgazdasági termelők előtt közel 10 milliárdos keretösszeggel.
A “Baromfitartó telepek korszerűsítése” című (VP2-4.1.1.2-16 kódszámú) felhívás, a“Sertéstartó telepek korszerűsítése” című (VP2-4.1.1.5-16 kódszámú) felhívás és a“Szarvasmarhatartó telepek korszerűsítése” című (VP2-4.1.1.3-16 kódszámú) felhívás vonatkozásában keretkimerülés miatt az Irányító Hatóság a támogatási kérelmek benyújtásának lehetőségét a közlemények honlapon való megjelenését követő harmadik naptól felfüggeszti.

A 60 milliárdos keretösszeggel meghirdetett három pályázati lehetőségre még három napjuk van az ügyfél-azonosítóval rendelkező mezőgazdasági termelőknek, hogy benyújtsák támogatási kérelmeiket.

A szintén tavasszal megjelent másik két teleptípus korszerűsítésre irányuló pályázatra továbbra is várják a kérelmeket. Az Állattartó telepek korszerűsítése – VP2-4.1.1.1-16 kódszámú és a Juh- és kecsketartó telepek korszerűsítése – VP2-4.1.1.4-16 kódszámú felhívások összesen, közel 10 milliárdos keretösszeggel állnak a mezőgazdasági termelők rendelkezésére.
Forrás: portfolio.hu
A pályázatok részleteiről ide kattintva bővebben olvashatnak.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com