was successfully added to your cart.

Trágyatárolók monitoring rendszere

By 2015-12-08Pályázatok
tragya

A napokban jelent meg a Miniszterelnökség trágyakezelési technológiák építésére és beszerzésére irányuló pályázata.

Az állattenyésztési ágazat fejlesztése – trágyatárolók építése

(VP5-4.1.1.6-15)

A gazdálkodók a pályázat keretében – Mint kapcsolódó tevékenység IV/b pont – a trágyakezelés monitoring rendszerére is pályázhatnak, melyre az AgrárSecurity kiforrott és hatékony megoldásokat nyújt.

Vizuális kontrol: Nagy felbontású IP kamerák segítségével folyamatosan ellenőrizhetők a tároló medencék. Nyomon követhetjük a töltöttség állapotát, de szivárgást is észlelhetünk rajta, valamint a kapcsolódó gépészetek (szeparátor, stb.) működését is felügyelhetjük. Az AgrárSecurity kizárólag olyan megoldásokat szállít, melyek bírják az ammónia és az egyéb – olykor extrém – környezeti hatások jelenlétét, és hosszú élettartamra tervezve, megbízhatóan működnek.

Technológiai megfigyelés és felügyeleti rendszer:

A kamerás megfigyelő rendszerek bővíthetők olyan megoldásokkal, mely a különböző gépészeti megoldások üzemét figyelik, és riasztást generálnak rendellenes működés során. Ezek a riasztások egy-egy gép leállása esetén a kamera rendszeren keresztül hang és fényjelzéssel mutatják a felügyelettel megbízott személynek, hogy probléma van az adott ponton. Ezek az események naplózhatók, így egy problémát követően egyértelműen kiderül, kinek lett volna felelőssége a beavatkozás. A kameraképeken természetesen azt is láthatjuk, ha dolgozóink nem megfelelő technológiákat alkalmaznak a tároló körül, vagy épp a baleset és munkavédelmi előírásokat hagyják figyelmen kívül.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a pályázat és a tárolók monitoring rendszere, keresse kereskedelmi képviselőnket!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com